tisdag 10 september 2013

Nya tag, nya garner!

Redan september första höstmånaden, solen lyser med sin frånvaro och på kvällarna smyger sig mörkret  på. Då är det gott att sätta sig med en mysig stickning. Butiken är nu fylld med nya goa garner i härliga färger!


Alegria är ett nytt handfärgat sockgarn från Manos del Uruguay. Härligt mjukt skön ull och polyamid för slitstyrka.


Opal är garnet som ger härlig stickglädje! Det är svårt att sluta sticka när det blir nya mönster och färgskiftningar varv efter varv. Bara ett varv till, ett varv till... Både Opal och Alegria passar lika bra till sjalar, koftor som till sockor.Alpacka Indiecita, detta härliga kvalitetsgarn finns nu i ännu fler färger, du hittat dem här. Mjukaste varmaste alpacka som inte kliar eller sticks.


Samma härliga kvalitetsgarn finns nu i en tjockare variant, passande stickor 4 - 5, Alpacka Sport.I webshopen är det 25 % på Manos Silk Blend, mitt absoluta favorit garn, en blandning av merinoull och silke och finns i många härliga färger, både enfärgade och melerade. Mönster till Silk Blend hittar du här.

Butikens öppettider är to - fre 13.00 - 18.00, övriga tider enligt överenskommelse. Gör ett besök i butiken, även där får du 25 % på Manos Silk Blend och där hittar du ännu fler erbjudanden! Hur du hittar till butiken kan du se här.

Välkomna!

 

4 kommentarer:

Annika sa...

Va´härligt att se att du är igång. MEN, jag ska inte börja sticka. Kram Annika

Biwe sa...

Jag blir så glad att du inte har gett upp utan öppnar din butik igen! Även om livet prövar oss hårt har vi ett val. Antingen att ge upp eller göra det bäst möjliga!
En stor kram till er båda
Birgit W

Immi sa...

Åhh, va glad jag blir att du öppnar och är på G igen..Trots alla motgångar..Men som sagt sticka är det sämre med för mig:O)) Kram på dig..

Martina Bartsch sa...

I am too far, but glad to hear that you opened the shop again
Kram